Min nya altan

Hej igen, alla mina härliga och glada läsare, och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av det stora vida nätet. Till alla ni som har trillat in här på min blogg under de senaste veckorna så vill jag även hälsa er välkomna och jag hoppas att ni hittar något roligt och värt att läsa. Idag tänkte jag skriva om någonting som skiljer sig lite från mina vanliga inlägg, nämligen om kompositgolv till altan här i Gävle. Som de flesta av er vet vid det här laget så skriver jag ju mycket om djur och natur här på bloggen och jag bor på en stor gård med mycket mark där jag även har många djur som jag tar hand om dagligen.

Det blir ju därför att jag skriver mycket om just det, och mycket för att det är mitt stora intresse här i livet. Jag älskar verkligen djur och natur, men idag så får det handla om något lite annorlunda då det var ganska så många av er som la märke till det i några bilder som jag la ut här i förra veckan. Många av er såg min nya altan och hörde av er och skrev i kommentarerna att ni ville veta lite mer om det. Därför tänkte jag att jag skulle skriva ett par ord om Lovely Living of Sweden AB som företag som hjälpte mig heter. Företaget vänder sig till dig i bland annat Gävle, Uppsala, Västerås eller Örebro. Jag är oerhört nöjd med deras jobb och att jag själv valde kompositgolv över vanlig trall. Det här är så mycket lättare att ta hand om och kräver inte alls lika mycket jobb. Det är dessutom sprick- och flisfritt vilket jag tycker är skönt för då kan både jag och hundarna tassa runt där hur mycket vi vill utan att oroa oss. Jag svarar på alla eventuella frågor och funderingar som ni har nere i kommentarerna, men tänker hålla det här inlägget så kort som möjligt!