Att åka på skotersafari

Inte trodde jag att jag någonsin skulle ge mig ut och åka på skotersafari men det blev det ändå att jag gjorde nu i vintras. Var uppe i Sveg i Härjedalen för att turista och se mig omkring och kom över Motor & Vildmarkscenter i Sveg AB som en firma som specialiserade sig på turism i området. Åkte dit och pratade med dem, diskuterade olika möjliga transportalternativ för att upptäcka så mycket som möjligt av Härjedalen och det som lät mest lockande av alla de olika alternativen som de tog fram och som vi pratade om så kändes skotersafari och att köra skoter som det mest lockande och det blev därför det vi valde att göra.

Det var väldigt roligt att köra skoter och en verklig möjlighet till att upptäcka mycket av naturen och bland alla djuren och allt. Sen är det klart att det ändå inte var det enda viktiga där, utan att det fanns lite annat att räkna med också. Tyckte dock att det som sagt var väldigt lockande att kunna åka iväg på skotersafari för att kunna få det som jag önskar och även få en garanti för att det blir som jag behöver att det ska vara.

Om det blir av att jag åker norrut igen, oavsett om det blir till just Sveg eller om det blir längre norrut till Jämtland så tror jag faktiskt att jag kommer att välja att köra skoter igen. Upptäcka natur och se djur och allt sådant bara genom skotersafari, perfekt är det.