Målare i Borlänge

Förra veckan så anlitade jag ett företag som erbjuder sina tonvis av olika tjänster inom måleri, jag kontaktade Masens Måleri som erhåller oerhört skickliga målare i Borlänge som efter många år på nacken verkligen kan erbjuda en fantastisk service och fantastiska slutresultat för dig som kund som anlitar dem. Jag anlitade dem för ett projekt jag hade där jag önskade att få större delen av mitt hem att bli nymålat ,ed även en helt ny färg och nyans.

Detta var absolut inga som helst för deras del att utföra och på så sätt under tiden dem genomförde projektet tog jag under tiden ut min valp på en hajk genom skogen där jag gav lilla Felix chansen att se träd och skogar och lära sig att det finns mer natur utanför bakgårdar och trädgårdar. När vi därefter kom tillbaka så var Masens Måleri klara efter ungefär fyra timmar och jag var verkligen så ofattbart nöjd över slutresultatet så jag kände verkligen att jag ville ta mig tiden till att rekommendera dem för det helt sanslösa arbetet dem genomförde för mig. 

Du gillar kanske också...